Cato Vermeulen is professioneel astrologe.
Volledig scherm
Cato Vermeulen is professioneel astrologe. © RV

Corona wekt massale interesse in astrologie: “Het biedt houvast in tijden van crisis”

Het woord ‘astrologie’ werd nooit zo vaak gegoogeld als in 2020, blijkt uit cijfers van Google Trends. Bovendien verkocht webwinkel bol.com vorig jaar maar liefst 60 procent meer astrologieboeken dan andere jaren. En da’s helemaal niet zo gek, want “astrologie biedt houvast in tijden van crisis”, zegt astrologe Cato Vermeulen.

6 reacties

  • Jan

    3 jaar geleden
    Binnenkort lopen hier ook een paar sjamanen (of sjamaninnen) rond die het ons gaan vertellen hoe het moet, hahaha.
  • Frank De Rycke

    3 jaar geleden
    Alé gow ...het staat nu in de sterren geschreven ook al haha ...
  • Paul Verbeeck

    3 jaar geleden
    Niemand had dit voorspeld voor 2020 en wat gaan ze nu voorspellen, een oplossing ? Een remedie? We zullen op de wetenschap moeten durven vertrouwen denk ik .
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    Er is wel iets van aan met astrologie , maar het zijn de duizenden kwakzalvers , leugenaars die je niet moet geloven . Die vertellen juist wat je wil horen . Iedereen weet toch dat wie in Januari geboren wordt of in Augustus andere karakters hebben en dat mensen die in dezelfde periode geboren worden veel karakter trekken delen . Hoe en waarom dit zo is weet niemand ook astrologen niet .
  • Walter Van Asbroeck

    3 jaar geleden
    Haha, astrologie zou nu aantonen wat de toekomst brengt. Astrologie kon nochtans de coronacrisis langs geen kanten voorspellen. Héél geloofwaardig dus...