Derrick Evans, links als een van de Capitool-bestormers, rechts bij zijn eedaflegging in het lagerhuis van West-Virginia in december.
Volledig scherm
Derrick Evans, links als een van de Capitool-bestormers, rechts bij zijn eedaflegging in het lagerhuis van West-Virginia in december. © RV

Verkozen Republikein deelnemer aan bestorming Capitool

Een van de honderden oproerkraaiers die woensdagnamiddag (lokale tijd) het Huis van Afgevaardigden en de Senaat bestormden, is een verkozen Republikein. Derrick Evans legde op 14 december voor de eerste maal de eed af als lid van het West-Virginia House of Delegates, het lagerhuis van het deelstaatparlement van zijn staat.

7 reacties

  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Kerel is intussen gearresteerd door de FBI en krijgt een klacht aan zijn (lol)broek. Maar wat was het grappig hé!
  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    Het is toch altijd grappig dat ze zelf filmpjes op internet zetten en dan denken dat niemand die meer kan zien nadat ze verwijderd zijn.
  • Gino De Neef

    3 jaar geleden
    Ja en? Het zijn er nu 70 miljoen. Na 6 maand biden worden dat er 100 miljoen. De democraten waten al voor trump's verkiezing begonnen met hun afzettingsprocedure!
  • Gery Dhondt

    3 jaar geleden
    Trump aanhangers willen hun land terug ,maar wie moet er vertrekken Trump met zijn Familie veel "echt Amerikaans bloed"zit er niet in dacht ik zo
  • Michael Steyaert

    3 jaar geleden
    De VS is een echte bananenrepubliek geworden.