Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Trump overweegt zichzelf gratie te verlenen”

De Amerikaanse president Donald Trump overweegt volgens de krant The New York Times zichzelf gratie te verlenen. Volgens bronnen rond het Witte Huis heeft hij dit al meerdere keren met zijn adviseurs besproken.

22 reacties

  • guy raeymakers

    3 jaar geleden
    Alles kan en mag als je politieker bent
  • Marcus Vadis

    3 jaar geleden
    Hij waant zich God. Opsluiten die gek.
  • Willy van craen

    3 jaar geleden
    Gratie voor iemand met honderdduizenden corona doden wegens geen geleid hiervoor. Ook voor zijn grote zonen en dochter belastingen. Erg voor zijn jongste zoontje die enkel kan toekijken.Maar geen gratie denk ik van zijn vrouw als ze bij hem blijft.
  • Carla Van Geel

    3 jaar geleden
    Gratie verlenen aan diegenen die door zijn toedoen in de cel zitten met de hoop dat ze hem zullen helpen in wat hem te wachten staat, het gaat altijd om ik, mij en mezelf. "Hoe is dit mogelijk" dachten velen toen Trump weeral eens met een ongeziene uitspraak zichzelf verheerlijkend applaus binnenhaalde. Nu zichzelf gratie geven zonder te zeggen voor wat? overtreft weeral de vorige ongelooflijke communicaties. De macht van het woord in negatieve zin.
  • Bert Vandamme

    3 jaar geleden
    Is er daar nu echt niemand in de USA die een eind kan maken aan dat kinderlijk poppenspel?? Het is toch voor iedereen, voorstanders als tegenstanders, van Trump méér dan duidelijk dat die vent psychisch gestoord is??! Dat crapuul moet worden opgesloten in een zwaar bewaakte instelling zonder enige kans op vervroegde vrijlating!