Vlak voor de ingreep toont Gert Verhulst bij Q-music 'het probleem'.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlak voor de ingreep toont Gert Verhulst bij Q-music 'het probleem'. © Qmusic

Gert Verhulst kiest net als 19.000 Belgen voor ooglidcorrectie: is zo’n ingreep gevaarlijk? En hoeveel kost het?

ShowbizzGert Verhulst (52) heeft weer een klare kijk: gisteren liet hij "een stuk van zijn vel snijden" boven de ogen. Zo'n 'blefaroplastie' is de populairste ingreep aan het aangezicht, drie op de tien patiënten zijn mannen. "Sinds de lockdowns zijn de aanvragen verdubbeld, omdat mensen nu in alle rust en discretie thuis kunnen herstellen."

7 reacties

  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Ik ga het ook laten doen want ik krijg last van dubbel zicht ik zie dit niet als een cosmetische operatie maar wel een nood zakelijke zeker als je nog met de auto rijd
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Duidelijk geen essentiële ingreep maar een zak geld kan je al een heel pak urgentie kopen.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    @imke de meester ,oordeel niet als je het probleem niet hebt.Buiten dat je denkt dat dit een overbodige luxe is kan ik je vertellen dat het vooral een veiligheidsaspect heeft als je met de wagen op de weg moet en dit vooral bij valavond.Misschien moet men u hetzelfde probleem wensen op termijn en dan spreken we er weer eens over.
  • gilberte Vergaelen

    3 jaar geleden
    Herstellen waarom? Ik liet het doen al 22 jaar geleden. Een uurtje hospitaal, en 's anderendaags op het werk, wel een paar blauwe ogen.
  • imke de meester

    3 jaar geleden
    als dat alles is waar een mens zich zorgen hoeft over te maken, dan moet men heel gelukkig zijn. Dat hoort nu één maal bij het ouder worden en dat moet men aanvaarden.En als het nu toch eens verkeerd zou lopen, alles kan mislukken.