Karel Van Eetvelt.
Volledig scherm
Karel Van Eetvelt. © Photo News

Van Eetvelt krijgt “beperkte” ontslagvergoeding van Anderlecht

20 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    Als je zelf ontslag neemt heb je geen recht op een schadevergoeding. Als ex-baas van Unizo zou Karel nogal gefulmineerd hebben misten de vakbonden gevraagd hebben dat werkgevers een ontslagvergoeding moeten betalen als werknemers zelf ontslag nemen. Voor Karel gelden er blijkbaar speciale wetten tenzij hij zijn C4 gekregen heeft en dit verbloemd wordt tot “in onderling overleg opgestapt”. Dit verbloemt toch mooier de onkunde.
  • Germain De Block

    3 jaar geleden
    Betaald van den haute graag uit eigen zak om alleen heerser te zijn nu en zijn vriendje kruipt voor even terug in de schelp.
  • Christophe Klockaerts

    3 jaar geleden
    Ontslagvergoeding? Is deze man niet zelf opgestapt?
  • René Van Halen

    3 jaar geleden
    Als je baas bent van gasten die miljoenen verdienen, verdien je navenant. Van Eetvelt heeft een mooie job laten schieten om naar Anderlecht te komen. Natuurlijk heeft hij recht op een ontslagvergoeding om naar een nieuwe job te kunnen zoeken. Zoveel jobtops zijn er nu ook weer niet.
  • St V riel

    3 jaar geleden
    en dan zullen ze de abbo 's nog grotendeels moeten terug betalen, want ik heb niet veel hoop dat we dit seizoen nog kunnen gaan zien, of gaan ze de supporters vragen om het geld kwijt te schelden om dan zichzelf nog dividend te kunnen uit keren. En ik ben daar toe bereid als ze zichzelf de komende 5 jaar GEEN dividend uitbetalen.