RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Zoals 'Downton Abbey', maar dan met flinke portie seks: waarom Netflix-hit ‘Bridgerton' zo populair is

TVZoals 'Downton Abbey', maar dan met heel wat erotiek en expliciete seksscènes. Netflix heeft er met 'Bridgerton' alweer een monsterhit bij. Het historische drama van Shonda Rhimes - het brein achter topreeksen als 'Grey's Anatomy' en 'Scandal' - is zowel in ons land als elders al dagenlang het meest bekeken programma van het moment. Maar wat is het succesrecept?

4 reacties

  • Ramon Simon

    3 jaar geleden
    Eerlijk, deze netflix generatie vindt alles goed. Als je ergens voor betaald ga je het automatisch goed vinden, anders zou je betalen voor iets slecht. Maar al die series gebruiken goedkope trukken om kijkers aan te trekken. Der dommere jeugd valt daar voor. Goed acteren, scenario's, dialogen zijn vaak onbelangrijk. Vooral dingen door een speciaal masker op te zetten scoort goed om meteen een top serie te worden.
  • Marco di Scarpa

    3 jaar geleden
    Een flinke portie sex? Je ziet heel af en toe gedurende 2 seconden een blote vrouwentepel, gedurende 10 seconden een paar mannenbillen en gedurende 60 seconden een ontbloot bovenlichaam van een man. Amai, 't is nogal wat. In de jaren 70 en 80, toen had je nog expliciete sex op tv. Nu is het allemaal veel preutser en doen de zenders aan zelfcensuur. Dus geen ophef maken over iets wat er niet is.
  • sara geeraerts

    3 jaar geleden
    De cast van een historisch drama “merkwaardig” wit? Want het is zo historisch correct dat er overal zwarte lords en ladies in het straatbeeld liepen zeker?? Overigens was het in deze serie wel goed aangepakt maar dit was dan ook absoluut geen geloofwaardige weergave van een ‘echt’ historisch drama.
  • Monique Moens

    3 jaar geleden
    Er wordt weer meer over geroepen dan dat het is in de puriteinse jaren 20.