De werknemers van de Pfizer-productiesite in Puurs-Sint-Amands krijgen volgende week al hun coronavaccin.
Volledig scherm
De werknemers van de Pfizer-productiesite in Puurs-Sint-Amands krijgen volgende week al hun coronavaccin. © BELGA

Werknemers Pfizer Puurs krijgen volgende week al coronavaccin: “Zij moeten gezond blijven om productie draaiende te houden”

Puurs-Sint-AmandsDe werknemers die aan de slag zijn op de productiesite van farmabedrijf Pfizer in Puurs-Sint-Amands, krijgen volgende week al een vaccin tegen Covid-19. “We hebben deze mensen nodig om aan hoog tempo te blijven doorgaan met de productie van dit vaccin. Net zij mogen nu niet ziek worden”, zegt woordvoerder Koen Colpaert.

  1. Politie in provincie Antwerpen zoekt 500 agenten: “We vissen in dezelfde vijver als bedrijven, dus we moeten ons attractief opstellen”
    PREMIUM

    Politie in provincie Antwerpen zoekt 500 agenten: “We vissen in dezelfde vijver als bedrijven, dus we moeten ons attractief opstellen”

    Er is een tekort aan politiemensen in de provincie Antwerpen, naar schatting zijn er tussen 400 en 500 mensen nodig. Daarom organiseerde de politie met steun van de provincie een jobdag op de Campus Vesta waar toch zo’n 750 geïnteresseerden op intekenden. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden en minister van Justitie Paul Van Tigchelt kwamen ook even langs. “De krapte op de arbeidsmarkt speelt ook bij de politie. Met een jobdag als deze kan je de vele facetten van de job tonen”, zegt Paul Van Tigchelt.
    Mechelen
  2. Wat te doen in het Waasland en Dendermonde dit weekend: van proeven in Sint-Niklaas tot kunst bewonderen in Dendermonde
    PREMIUM

    Wat te doen in het Waasland en Dendermon­de dit weekend: van proeven in Sint-Niklaas tot kunst bewonderen in Dendermon­de

    Het stralende lenteweer laat helaas op zich wachten, maar dat is geen reden om dit weekend binnenshuis te blijven. Wij zetten opnieuw de leukste weekendtips in regio Dendermonde en het Waasland voor jou op een rij op zaterdag 27 en zondag 28 april. Maak een natte natuurwandeling aan het Donkmeer in Overmere, test je smaakpapillen in Sint-Niklaas of kijk binnen in een historische molen in Lokeren.
    Berlare, Beveren, Dendermonde, Lokeren, Sint-Niklaas, Moerbeke