Wegpiraat veroorzaakt zwaar ongeval in Destelbergen en vlucht weg

De politie is op zoek naar een wegpiraat die vrijdagochtend een zwaar ongeval veroorzaakte op de E17 in Destelbergen. De bestuurder slalomde tussen het verkeer en veroorzaakte daarbij een ongeval. Een vrouw verkeert in levensgevaar.

tg

De chauffeur van een donker voertuig reed vandaag, vrijdag, omstreeks 10u44 slalommend over de E17 richting Kortrijk. Ter hoogte van kilometerpaal 56 (net voorbij de verkeerswisselaar Destelbergen) veroorzaakte hij een zwaar ongeval.

Volgens getuigen reed de verdachte met een donker voertuig (type berline of break mogelijk BMW of Mercedes maar zeker is dat niet. Het voertuig zou slalommend tussen het drukke verkeer hebben gereden, waarbij de chauffeurs verschillende auto’s rechts zou ingehaald hebben.

Hierbij heeft hij op de linkerrijstrook een wagen, een zwarte Toyota IQ, geraakt. Het aangereden voertuig raakte de middenberm, is beginnen tollen en is aan rechterkant van de rijbaan over de vangrails in de gracht terecht gekomen. De bestuurster verkeert in levensgevaar.

De verdachte die het ongeval heeft veroorzaakt, is doorgereden. De schade aan zijn voertuig zou zich moeten situeren aan de linkerflank.

Getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren of die info hebben met betrekking tot de verdachte of diens voertuig worden verzocht contact op te nemen met de politie op het nummer 0800 30 300.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen