BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Leye legt de sleutels in handen van Carcela: “Mehdi kan Standard uit deze situatie halen”

Standard“Mehdi Carcela kan Standard uit deze situatie halen.” Een statement dat kan tellen van Mbaye Leye. De nieuwe Standard-trainer rekent op de Luikse chouchou om het tij te keren.

5 reacties

  • Germain De Block

    3 jaar geleden
    Word toch betaald om onder elke trainer te presteren.goede maar arogante en vuile speler.zie de gekregen kaarten.
  • Bilal Bruggen

    3 jaar geleden
    Zeer terecht. Je moet ziende blind zijn om Carcela niet in je team te zetten. Hij is met lengten voorsprong de meest getalenteerde. Dergelijke spelers hebben vertrouwen en voldoende vrijheid op het terrein nodig om hun creativiteit en vernuft ten dienste van de ploeg te stellen. Met 11 werkpaarden kan je een akker omploegen, geen topvoetbal spelen. Bravo Leye. Laat Standard aub weer schitteren met grinta.
  • Etienne Durinck

    3 jaar geleden
    Zegt meteen veel over de onzekerheid van de nieuwe trainer. Een trainer zonder de minste ervaring. Is dit wel een goede job voor hem ?
  • Reygaerts raf

    3 jaar geleden
    Op zich goede voetballer met dat extratje meer, maar als groentje van een trainer zijnde alle verantwoordelijkheid bij een wisselvallige speler leggen, zo kan ik het ook
  • Andre Ooms

    3 jaar geleden
    Slimmeczet van Leye. Maak van n Carcela uw spelmaker, laat hem vrij bewegen op het veld, je zal plezier beleven aan de nieuwe Carcela. Maar pin hem niet vast langs de lijn, daar boet hij 50% van zoijn kwaliteiten in.