REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump doorbreekt traditie en gaat niet naar inauguratie Joe Biden

Donald Trump mag dan vandaag een andere, meer verzoenende toon hebben aangeslagen, hij kondigde inmiddels ook aan dat hij niet naar de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden zal gaan. Dat liet de huidige president van de VS weten via Twitter. Trump breekt zo met een lange traditie. Vicepresident Mike Pence zal er wel bij zijn.

131 reacties

  • karel dillen

    3 jaar geleden
    hij heeft daar ook niets meer te zoeken, zijn plek is de gevangenis
  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Christine Laevers, zeker akkoord, republikeinse senatoren en ministers op Biden's inauguratie zou een teken van balans en herstel kunnen zijn. Ik zou niet durven stellen dat al die 70 miljoen mensen na de feiten van deze week nog veel geloof hechten aan Trump's woord en eerbaarheid, en eerder wél republikeins zullen blijven in denken, maar dat de hardcore Trumpisten toch een beperktere groep zal blijken te zijn.
  • karel dillen

    3 jaar geleden
    De grootste prestatie van trump is dat hij de democraten aan een meerderheid heeft geholpen in de senaat. Dat zegt genoeg
  • Vladimir De Leeuw

    3 jaar geleden
    Stephaan Van Synghel, ik daag u en iedereen uit om aan te tonen wanneer Trump heeft aangezet tot geweld. Zoek maar in al zijn tweets of filmpjes, hij heeft dat nooit gedaan.
  • Christine Laevers

    3 jaar geleden
    Ik vind het positief dat vice-president Pence er wel zal zijn. Dat zorgt een beetje voor evenwicht. 70 miljoen Amerikaanse burgers hebben voor Trump gestemd. Die moeten een beetje opgevangen worden. Een beetje veel, vrees ik.