Focus op het examen in Flanders Expo, niet op de koude.
Volledig scherm
PREMIUM
Focus op het examen in Flanders Expo, niet op de koude. © Gregory Van Gansen / Photo News

Commotie over koude temperaturen bij examens UGent kan op weinig bijval rekenen: “Slechte studenten vinden altijd zwakke excuses”

GentHet leek er afgelopen week wel de Noordpool te zijn. Studenten van de UGent klaagden op sociale media massaal de koude temperaturen tijdens de examens in Flanders Expo aan. Toch hebben veel Gentse studenten zo hun eigen mening over de hetze rond de koude. “In de examenperiode zal er altijd wel iets zijn om over te klagen.”

24 reacties

  • Christiaan Vernist

    3 jaar geleden
    In het weekend lopen ze in de jeugdbeweging in korte broek of rok ook in de winter. Dan is er geen probleem. Mijn dochter ook een koudkleun thuis had geen probleem tijdens de examens daar. Gewoon nu al uitvluchten zoeken mocht het misgaan is het.
  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Ik zit alle dagen in mijn bureau in T-shirt en short en de temperatuur is meestal rond de 16 à 18 graden. Nu bijvoorbeeld is het 15 graden en dat gaat prima.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Als ge ziet hoe ze soms gekleed lopen moeten ze nu niet klagen
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Er zal altijd wel iets zijn nu is te koud straks gaat het te warm zijn! Peter de m’n temperatuur is geen 20 maar 17 graden
  • Gert Van Tendeloo

    3 jaar geleden
    De eerste op de foto zit dan ook in T-shirt
  1. Ticket voor afgelast luxebootfeest gekocht? Curator roept gedupeerden op om zich te melden

    Ticket voor afgelast luxeboot­feest gekocht? Curator roept gedupeer­den op om zich te melden

    Wie een ticket voor de afgeblazen party op een luxeboot of voor een swingersfeest in Gent heeft aangeschaft, surft best naar een specifieke website van de federale overheidsdienst Justitie. Dat meldt de curator, die is aangesteld na het faillissement van vennootschap BAR’O’LUX. “Omdat het om online aankopen gaat, hebben we geen adressen van de gedupeerden", zegt curator Laurence Montagne. Maar hoeveel tickets zijn verkocht: daar is – ook na contact met organisator Didier V. – voorlopig onduidelijkheid over.
    Gent
  2. Twee jaar na dood van baby in crèche ’t Sloeberhuisje wil parket vader van uitbaatster voor assisen wegens doodslag

    Twee jaar na dood van baby in crèche ’t Sloeber­huis­je wil parket vader van uitbaat­ster voor assisen wegens doodslag

    Het parket wil Roxan V., de vader van de uitbaatster van kinderdagverblijf ‘t Sloeberhuisje in Gent, vervolgen voor doodslag op een zes maanden oude baby. De man schudde het meisje in februari 2022 zo hard door elkaar dat ze nadien in het ziekenhuis overleed aan een hersentrauma. En dat deed hij volgens de speurders met de intentie om te doden. Maar volgens Kris Vincke, de advocaat van V., was dat niet het geval: “Voor ons is het duidelijk dat de man nooit de bedoeling had om de baby te doden.”
    Gent