House Speaker Nancy Pelosi.
Volledig scherm
House Speaker Nancy Pelosi. © Photo News

Pelosi dreigt met impeachment “als de president niet meteen opstapt”

Nancy Pelosi, de leidster van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden, dreigt met impeachment van Donald Trump als hij niet meteen wil opzijtreden als president van de VS. Ze heeft ook met de legertop gesproken over de manieren waarop verhinderd kan worden dat Donald Trump militaire acties treft of een nucleaire aanval lanceert. 

42 reacties

  • guido van der heyden

    3 jaar geleden
    vergeet niet de meeste genieën waren beetje gek MAW er staat de amerikanen nog iets te wachten
  • karel dillen

    3 jaar geleden
    Ongelooflijk dat sommigen nog maar denken dat Trump opnieuw president kan worden
  • Christine Laevers

    3 jaar geleden
    Een aftelkalender tot de 20ste en hopen dat als Trump echt door het lint gaat, zijn eigen schaars geworden medewerkers er niet in zullen meegaan. Ik maak me zorgen voor nadien. Eén of andere Trumpfangek die een aanslag pleegt op Harris of op Biden. Daar denkt niemand aan. Als dat gebeurt, heb je gegarandeerd een burgeroorlog.
  • Ronny Severeyns

    3 jaar geleden
    Juiste zet, want door deze procedure maakt ze het eveneens moeilijker voor hem om zich opnieuw kandidaat te stellen binnen 4 jaar. Die gek moet worden opgesloten.
  • Marcus Vadis

    3 jaar geleden
    Het wordt in elk geval tijd dat de EU zijn conclusies trekt uit het gebeuren in de VS. Wij kunnen niet meer rekenen op een sterke partner, en wij willen dat ook niet meer want ze zijn onbetrouwbaar. Wij willen een sterke EU met eigen leger!
  1. KIJK. Britse man gaat andere treinpassagier te lijf met groot mes, slachtoffer vecht voor zijn leven

    KIJK. Britse man gaat andere treinpassa­gier te lijf met groot mes, slachtof­fer vecht voor zijn leven

    De politie van het Britse Beckenham, nabij Londen, is op zoek naar de verdachte van een steekpartij. De verdachte kreeg het aan de stok op de trein met een andere man om nog onbekende reden en trok een groot mes. Op beelden die een getuige kon maken is te zien hoe de man zijn slachtoffer te lijf gaat met het grote mes. Terwijl de andere passagiers de politie bellen en roepen dat hij moet stoppen, haalt de verdachte nog enkele keren uit. Het slachtoffer wordt naar het ziekenhuis gebracht waar hij vecht voor zijn leven. De verdachte is nog steeds spoorloos. Daarom vraagt de politie van het Britse Beckenham iedereen die iets weet over de steekpartij zich te melden.