AP
Volledig scherm
© AP

Reissector pleit voor renteloze lening van staat om vouchers uit te betalen

Binnenkort vervallen de vouchers voor vakantiegangers die hun reis door de coronapandemie in het water zagen vallen. Als die allemaal hun geld terugeisen, zitten de touroperators met een gigantisch probleem. De reissector pleit daarom voor een voucherbank, waarbij de staat hen een renteloze lening toestaat om de klanten terug te betalen. En andere optie is om de reischeques te verlengen.

27 reacties

  • Samuel Peeters

    3 jaar geleden
    De brave belastingbetaler moet mee opdraaien voor diegenen die egoïsme toonden door per sé te willen reizen? Ik dacht het niet.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    En nog bieden reisbureaus reizen aan met superkortingen met de “ belofte” van geld terug bij net niet doorgaan de regering moet deze sluiten en beboeten voor deze aanbiedingen
  • Jennifer Peeters

    3 jaar geleden
    De belastingbetalers moeten opdraaien voor een renteloze lening? Hoe is het mogelijk dat de Vlaming zo verzuurd is geworden. Het moest jullie geld maar eens zijn hé.
  • Patrick De pauw

    3 jaar geleden
    Het geld van de klant is verdwenen en waar naartoe dan?
  • Ronnie Mathieu

    3 jaar geleden
    Hoe langer hoe meer economische sectoren in België vragen de regering renteloze leningen aan om het hoofd te kunnen bieden tijdens de pandemie. Als men daar op ingaat moet men wel een strategisch plan hebben. Sectoren die sowieso over kop zouden gaan zonder pandemie worden uitgesloten. En sectoren die in aanmerking komen moeten een afbetalingsplan respecteren. Indien niet, wordt de renteloze lening teruggevorderd met intrest.