Reuters
Volledig scherm
PREMIUM
© Reuters

Zal Trump zich nu koest houden? “Ik vrees dat er nog maanden problemen zullen zijn met binnenlandse terroristen”

Het puin is geruimd. De wolk traangas weggewaaid uit de gangen van het Capitool. Maar betekent dat ook dat de rust nu weerkeert in Washington? "Mijn hoop op wat kalmte is al weg." VTM-correspondente Greet De Keyser overschouwt het politieke slagveld in Washington.

9 reacties

  • Jacques-Philippe Leclerc

    3 jaar geleden
    Een menigte van enkele duizenden verontwaardigde mensen raasde door de straten van de stad. Sommigen gebruikten geweld. Ramen waren kapot, schoten werden gehoord, er was bloedvergieten. Hun leider eiste dat het politieke moeras zou worden leeggemaakt. Na een paar tumultueuze uren werd de orde hersteld en kwamen gekozen functionarissen uit hun schuilplaatsen tevoorschijn. Nee, dit is niet Washington D.C., 6 januari `21. Dit was München, 8 november 1923. Beste mensen, deze revolutie net begonnen.
  • Kristine Delacourt

    3 jaar geleden
    Het mag dan nog een gevaarlijke gek zijn met een blinde gebrainwashte meute achter zich. Men mag toch niet vergeten dat 70 miljoen Amerikanen voor hem gestemd hebben omdat ze legitieme maar doodgezwegen kritiek hebben om de politiek van de laatste decennia.
  • Eddy Berwaerts

    3 jaar geleden
    Terroristen pakken zoiets anders aan. En gaan zeker slimmer te werk. Dit zijn de Flodders van de USA, de MAGA hooligans van Trump, die aan het werk waren vorige woensdag.
  • heinz wolf

    3 jaar geleden
    Trump en zich koest houden? Impossible! Alleen als men hem in een hoge-veiligheid- gevangenis zonder bezoekrecht steekt.
  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Chloe Kezako, tja het zijn terroristen en burgers van de VS. Hoe noem je ze anders?