Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Prikje vol hoop, maar horeca-, reis- en evenementensector juichen nog niet: "Vraag is nu: willen we risico's nemen?”

De vrijheid lonkt, want elke meerderjarige Belg krijgt ten laatste in september z'n spuitje. Voor de horeca-, reis- en evenementensector is dat het beste nieuws in maanden, maar op tafel springen? Dat durven ze nog niet - eerst even afwachten, toch.

50 reacties

  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Benieuwd of de regering tijdens de krokusvakantie reizen eindelijk gaat verbieden... Waarom wordt de reissector gesteund, en vele andere sectoren niet? Hebben de horeca en de kapper het dan écht gedaan? Zijn de - te vermijden! - besmettingen die het land binnenkomen via terugkerende reizigers dan anders?
  • paul van gele

    3 jaar geleden
    Ben zelf horeca uitbater maar vind dat al wat met de horeca te maken heeft gesloten moet blijven tot iedereen is gevaccineerd is. Zou niet graag hebben dat er mensen zijn gestorven door mijn toedoen van egoïsme. Een mensen leven is toch meer waard dan mijn zaak !
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    Als men risico's gaat nemen hebben we meteen de derde golf die er zal aankomen.
  • anja byttebier

    3 jaar geleden
    veel zullen ze niet moeten springen de zomer zal praktisch voorbij zijn dus veel evenementen zullen er niet meer zijn
  • Johan Streulens

    3 jaar geleden
    Persoonlijk ben ik bedrijvig in de evenementen sector. Kansloos sinds maart! Technische werkloosheid pas aanvragende in september..meer dan maanden overuren hebbende.Sinds september geen steun ontvangen! Heden werk mogelijk..echter door de staat "achter"te zijn , me geen wettelijk werk mogelijk makende! Flexibel ben ik best..de staat? Achterlopende en stram als steeds! Duizenden in mijn geval: Best willen echter niet mogen of kunnen..wettelijk gezien!