Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kaat Bollen geeft titel van psycholoog terug: “Het zal me klanten kosten, maar ik wil in eer en geweten werken”

ShowbizzKaat Bollen (35) is officieel geen psychologe meer. Ze heeft besloten om haar lidmaatschap van de Psychologencommissie op te zeggen, nadat ze ook in beroep een waarschuwing en tuchtstraf kreeg van de organisatie. Daar werd klacht tegen haar ingediend door een collega, die vond dat ze met haar sexy foto’s op sociale media de goede naam van psychologen in het gedrang bracht. “Als psycholoog zijn anno 2021 inhoudt dat ik niet mijzelf mag zijn, dan ben ik liever geen psycholoog”, aldus Bollen.

46 reacties

  • Ivan Smissen

    3 jaar geleden
    Wie zich afvraagt waar alle seksistische oude mannetjes vandaag gebleven zijn: ze vormen een komisch collectief en leiden de psychologencommissie.
  • Raymond Claes

    3 jaar geleden
    Die mensen van de psychologencommissie voelen zich boven alles en iedereen verheven zonder te begrijpen wat de noden zijn van de mensen die psychologen raadplegen; een elitair groepje dat denkt de wijsheid in pacht te hebben. Afschaffen die handel !
  • Gewoon Simpel

    3 jaar geleden
    Er bestaat zoiets als deontologie of plichtethiek. Als psychologe dien je hier aan te houden. psychologie is geen exacte wetenschap, keer en draai het zoals gepast. Het verbaast mij dat er blijkbaar heel wat seksuele of gerelateerde problemen zijn of gaat het om iets anders. Tracht normaal te doen en gewoon jezelf te zijn. Uiteindelijk na veel gepraat is dat je je problemen zelf dien op te lossen. Ik ben er zeker van dat Kaat Bollen zeer goed weet waar de problemen liggen. Psychotische tijdperk.
  • Ivan Willems

    3 jaar geleden
    Heb nooit een beroep moeten doen bij Kaat Bollen. Ken haar alleen van tv. Moest ik beroep doen bij haar en op consultatie gaan ga ik voor een gesprek en nooit zal mij interesseren wst zij doet in vrije tijd. Als iemand iemand beschuldigd en haar naam te geabbel toont, mag ook de klager zijn naam vermeld worden. Zoniet, zie je de onnozele kinderheid van die leden. Zover zou ondergetekende het nooit laten komen, NOOIT.
  • Anne Nonsia

    3 jaar geleden
    Hoe os het mogelijk dat een professional -want dat is een seksuologe toch- het verschil niet kent tussen sexy en seksueel...