ANP
Volledig scherm
© ANP

Geen goed nieuws voor amateurvoetbal: "We kunnen niet blijven uitstellen"

Belgisch voetbalNadat het Overlegcomité gisteren besliste om geen verdere coronaversoepelingen door te voeren, komt het amateurvoetbal weer meer op de helling te staan. 

12 reacties

  • Kris Decoster

    3 jaar geleden
    @ dhr Van Beneden : op onze club hebben ze een "takeway" gedaan met een enorm succes ! Beter dan niks, want zolang de horeca gesloten blijft, de kantine toch ook... Ben zelf ook jeugdtrainer en mijn spelers maakten er niet van om in oktober vlug buiten om te kleden en toch matchen te spelen ipv niet te spelen..
  • Jean Leeman

    3 jaar geleden
    Waarom nu nog starten vraag ik mij af. Stop heel die boel en herstarten in juli voor de volgende competitie. Geen stijgers en geen dalers, alles opnieuw laten herbeginnen. Reeksen behouden, simpel toch. Iedereen tevreden.
  • Christophe De clercq

    3 jaar geleden
    Waarom. Iet voetballen tot eind mei? Mooie dagen en bloeiende kantines
  • kamiel De Vleeschouwer

    3 jaar geleden
    Geef tenminste aan jeugdspelers de kans om te trainen. Het kan in veilige omstandigheden, veel veiliger dan in de scholen waar leerlingen voor 50% in verouderde infrastructuur les krijgen. Maak vaccinatie voor leerkrachten en trainers prioritair op het niveau van politie, e.d. Jongeren hebben er nood aan om hun energie positief kwijt te raken. Het zal ze zowel geestelijk als fysiek ten goede komen. Weyts, schiet in actie en doe iets nuttig. Beter dan wat je tot nu toe deed in onderwijs en sport
  • RONNY HELSEN

    3 jaar geleden
    Trainen mag toch nog altijd niet voor Amateurs ploegen ? Hoe kunnen ze dan beker spelen ? Of ik heb iets gemist .