Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken en N-VA-voorzitter Bart De Wever.
Volledig scherm
Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken en N-VA-voorzitter Bart De Wever. © ISOPIX/Photo News

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken over De Wever: “Dit is liegen van het platste soort”

"Bart De Wever probeert de aandacht af te leiden van de verdeeldheid in zijn eigen partij. Heel veel mensen willen met het Vlaams Belang regeren, en dus wendt hij zich tot deze laffe streken en platte leugens.” Dat zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een reactie op het HLN-interview met Bart De Wever. 

126 reacties

  • Jeannine Noudts

    3 jaar geleden
    Politieke partijen die ontstaan uit het nationaal gevoel regeren sowieso nooit om de belangen van alle bewoners in gelijke mate te dienen.
  • Miguel Leboucq

    3 jaar geleden
    In plaats van onderling te vechten zoals kinderen in een zandbak zouden ze beter samenwerken voor de volgende verkiezingen
  • willy vangeel

    3 jaar geleden
    Die Vlaams Belangers hadden op nva gestemd , indien nva de beloftes van de verandering waren nagekomen in de federale regering waar ze over vertegenwoordigd waren. Toch waren er gedurende de ganse nva regeerperiode zowat elke week nva prominenten die oppositie voerden tegen de regering waar ze zelf inzaten. De Wever op kop. Zielig die partij.
  • marc rooms

    3 jaar geleden
    Mr de Wever u moet voor vlaanderen met het VB meegaan. De enige die lacht met de verdeeldheid zijn de linkse en de walen. Vlaanderen vrij dat is wat telt. En wat migranten terug naar huis dat mag ook
  • Mady Vermeulen

    3 jaar geleden
    Politici liegen niet. Daarom halen de machthebbers zoveel stemmen dat ze aan de macht kunnen blijven...Dat De Wever of Van Grieken liegen doet er niet toe. Het is wél duidelijk dat De Wever door heeft dat zijn partij op weg is om een 10% partijtje te worden zoals de loosers die de federale regering bevolken. De Wever kust hen hun voeten in de hoop ooit nog eens deel van de club te mogen uitmaken. Fraaie "Vlaams-nationalist" die man. Ik schaam mij diep omdat ik ooit een lidkaart van de N-VA had.