Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

James Cooke is apetrots op zijn petekind Louisa: “Ze hebben een van haar nummers al eens gedraaid op Studio Brussel”

Showbizz“Toen ik eens slecht in mijn vel zat, stond er ‘s ochtends plots een make-upartieste voor mijn neus." Een peter die zo grappig, creatief en sociaal is als James Cooke (36): je kan het slechter treffen. Dat beseft ook zijn petekind Louisa (14), de oudste dochter van James’ zus Fleur. De twee vertellen in een uniek dubbelgesprek over hun band, de zoektocht naar jezelf en je geaardheid, de huwelijksplannen van James en het talent van Louisa. “Ik wil weleens iets samen met haar doen, maar Gert (Verhulst, red.) vindt dat ze het alleen ook kan.”

5 reacties

  • Sven Kerstens

    3 jaar geleden
    14 jaar te oud voor een nieuwjaarsbrief? Ik krijg elk jaar eentje van mijn petekind die nu 17 jaar is. Elk jaar opnieuw is het mijn mooiste en dierbaarste cadeau. Ik heb er nooit achter gevraagd maar ik hoop dat ik er nog veel ga krijgen.
  • Peter Van De voorde

    3 jaar geleden
    hupla de media aandacht is gestart .
  • Gert Verbessem

    3 jaar geleden
    Ons kent ons
  • danny janssens

    3 jaar geleden
    Weer eentje die the godfather van de media op ons gaat loslaten. We zijn Gert en zijn entourage eigenlijk best beu gezien. Ik kijk tegenwoordig meer Nederlandse televisie. Veel beter dan de trash die we op Belgische zenders krijgen voorgeschoteld.
  • Germain De Block

    3 jaar geleden
    Weer al hetzelfde liedje.straks bij verhulst als zangeres zeker of hondebegeleidster.