Christian Benavente ©  Frank Abbeloos / Isosport

Benavente uit quarantaine en in selectie voor wedstrijd tegen KV Mechelen

Opluchting op de Bosuil. De nieuwe trainer Frank Vercauteren zal zondag op KV Mechelen dan toch een volwaardige spits de wei in kunnen sturen. Christian Benavente is, zoals verwacht, toegevoegd aan de selectie, wat betekent dat zijn quarantaineperiode net op tijd is afgelopen.

Opschudding vorig week in Deurne-Noord toen bleek dat maar liefst vijf spelers tijdens de (erg korte) winterbreak de coronaregels hadden overtreden en meer dan 48 uur het land hadden verlaten. Bijgevolg dienden zij een quarantaineperiode in acht te nemen. Vier van de vijf reislustigen bleken spitsen te zijn (met naast Benavente ook Mbokani, Ampomah en Mbenza), wat de nieuwe coach Vercauteren in een lastig parket bracht. Er werd al gekeken naar een beloftespeler of zelfs naar de in ongenade gevallen Lamkel Zé om te depanneren.

Maar zover hoeft het dus niet te komen, nu blijkt dat Christian Benavente toch het wedstrijdblad haalt. Van Lamkel Zé of de beloofde beloften, op derde keeper Chevaughn Thiam na, is overigens geen spoor in de selectie.

LEES OOK. Mbokani en vier andere Antwerp-spelers dreigen match tegen KV Mechelen te missen  

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

joro