Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Aantal nieuwe coronabesmettingen stijgt voor tweede dag op rij, grens van 20.000 overlijdens overschreden

Voor de tweede dag op rij is het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen met corona in ons land gestegen, ditmaal met 11 procent ten opzichte van een week eerder. Er wordt nu wel weer meer getest. België heeft ook de kaap van 20.000 overlijdens door het coronavirus bereikt. Dat blijkt uit de recentste cijfers van Sciensano. 

106 reacties

  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Nog meer funreizen, mensen! Het mag van de regering, die blijkbaar graag extra besmettingen importeert...
  • San Pauwels

    3 jaar geleden
    De regering is weer eens nalatig (schending juridisch principe goede huisvader, mensenrechten: bescherming burgers is positieve plicht) en dat heeft enorme gevolgen. Er zijn al meer dan 20000 doden en dan is er nog de economische schade. Het valt ook op dat de vakantiegangers de grootste klagers zijn (gebrek aan vrijheid: café), maar dankzij deze groep asocialen komt de vaccinatie in het gedrang (invoer Britse variant corona) en ondertussen ook de terugkeer naar een min of meer normaal leven.
  • Noël Onselaere

    3 jaar geleden
    De regel van 3 houdt in : hoe meer men test, hoe meer besmettingen... Als men niet test, zijn er dus geen besmettingen. Allo ?? De cijfers zouden geloofwaardiger zijn als men deze uitdrukt in % van het aantal geteste personen.
  • sofie de bie

    3 jaar geleden
    Als er een nieuwe golf komt door alle mensen die denken dat ze op reis kunnen gaan zonder gevolgen, zouden wij als burger een rechtzaak moeten aanspannen tegen ONZE overheid wegens het niet sluiten van de grenzen!
  • Henriette Vriezelaar-Leise

    3 jaar geleden
    Waar zijn onze mensenrechten gebleven? Waar is onze vrijheid gebleven?