.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

13.500 prikjes per uur: zo zullen de 120 Vlaamse vaccinatiecentra eruitzien

Over de vaccins komt er de jongste dagen vrijwel alleen maar goed nieuws. Nu heeft Vlaanderen ook zijn blauwdruk klaar voor de oprichting van 120 vaccinatiecentra, nodig om minstens 70 procent van de bevolking te vaccineren. Tegen 15 februari moeten die startklaar staan om, eens het aantal doses daarvoor beschikbaar, samen zo’n 13.500 tot 18.000 vaccinaties per uur te kunnen toedienen. Dit is hoe het vaccinatiecentrum er zal uitzien, en hoe het er in zijn werk zal gaan.

91 reacties

  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    Het lijkt hier in dit land maar om één ding te draaien, cijfertjes.
  • Henri Debedts

    3 jaar geleden
    Debedts Henri, Hoera onze fameuze politiekers zijn wakker geworden. Overal wordt er al volop gevaccineerd en hier moeten ze nog vaccinatiecentra inrichten en dan durft VDB nog beweren dat er nog sneller zal gevaccineerd worden. Meneer VDB misschien nog een takforce in het leven roepen om te zien hoe snel alles zal gaan .Wie gelooft die man nog
  • Philemon Van Cotthem

    3 jaar geleden
    13500 prikjes per uur, waar gaan al die wagens dan parkeren van de mensen die op één uur geprikt worden ??
  • Jan Willems

    3 jaar geleden
    13.500 tot 18.000 vaccinaties per uur.. Dan zijn ze dus na 2 uur op..
  • Max Illens

    3 jaar geleden
    Ondertussen zijn volgens de gegevens van "Bloomberg" reeds 29 miljoen mensen gevaccineerd in 43 landen. Waaronder 9,5 miljoen Amerikanen, 3 miljoen Britten en 2 miljoen Israeliërs. Wij beginnen pas en zijn ver van een massale vaccinatie. Europa gaat compleet de mist in.