Kaat Bollen.
Volledig scherm
Kaat Bollen. © Photo News

Somers wil Psychologencommissie aan de tand voelen over “te pikante” Kaat Bollen: “We hoeven geen kledingpolitie”

 Vlaams minister van Gelijke Kansen Bart Somers (Open Vld) wil volgende week een gesprek met de Pyschologencommissie over de zaak rond seksuologe Kaat Bollen. Zij zag zich verplicht om haar titel van psychologe in te leveren nadat de commissie haar een waarschuwing en een tuchtstraf oplegde vanwege enkele pikante foto’s op sociale media. “We hoeven hier geen kledingpolitie", klinkt het. 

66 reacties

  • Anna Wachters

    3 jaar geleden
    Dat Bart Somers voor haar in de bres springt is vanzelf sprekende. Hij stond aan de wieg van Kaat haar mislukte poging de politiek in te gaan. Nog te zwijgen de geflopte poging haar burgemeester te maken. Bartje toch ...
  • Danny Baillien

    3 jaar geleden
    Minister hou u met andere dingen bezig die meer urgent zijn dan de volgens u te weinig kleding van een psychologe. In Mechelen is meer te doen waar je nu geen aandacht aan geeft of beter niet wil geven. Schoemaker blijft bij jou leest zou ik zeggen.
  • philippe dubrul

    3 jaar geleden
    Als dat al niet meer mag, vraag ik mij af waar dit gaat eindigen, gaan we moeten letten met wie we spreken en wat we zeggen, mss wel hoe we denken... zoals hier nu een nieuwe normaal bestaat, gaat dit een nieuwe moderne vorm van discriminatie worden, en wie gaat oordelen wat en hoe we ons moeten kleden! Dat iemand dat moet afgeven waarvoor ze zo lang en hard voor heeft moeten studeren, afgenomen omwille deze niet naar smaak was van een andere!
  • Daniel Meuleman

    3 jaar geleden
    Die Somers krijgt wel veel noten op zijn zang. Wie denkt die vent wel wie hij is. Iemand die zijn afkomst verraadt voor een blauw postje.
  • Heidi Werbrouck

    3 jaar geleden
    Haar titel staat op haar diploma, het is haar neroepserkenning die ze zelf opgeeft. Ik ga haar kwaliteit als psychologe niet in twijfel trekken, ik heb er geen ervaring mee. Dat ze zich wil kleden zoals ze zelf wil is haar goed recht, maar dan moet ze ook de kritiek erop kunnen verdragen en beseffen dat een bepaald beroep een bepaalde dresscode heeft. En imam Somers heeft zich daar niet mee te bemoeien.