Vormer blij met zijn landgenoot in de spits Bas Dost.
Volledig scherm
Vormer blij met zijn landgenoot in de spits Bas Dost. © BELGA

De knappe opener van Dost, zuur verlies Anderlecht, penaltymisser Holzhauser: alle beelden speeldag 20

Jupiler LeagueNieuw jaar, zelfde winnaar van de speeldag: Club Brugge. Terwijl RC Genk, Antwerp en Anderlecht verloren, zegevierde blauw-zwart. Op Stayen scoorde de nieuwe Nederlandse spits Bas Dost al machtig in minuut 13. Anderlecht kreeg na een late penalty tegen het deksel op de neus in Leuven, Genk betaalde een barslechte tweede helft in Kortrijk cash. En een ontluisterend zwak Antwerp kreeg geen voet aan grond bij KV Mechelen. Ook Charleroi verloor in Oostende (3-2). Onderin deden Cercle en Moeskroen slechte zaken. Maandagavond is er nog Standard - Waasland-Beveren en het debuut van Mbaye Leye als coach van de Rouches.

3 reacties

  • Dirk Doms

    3 jaar geleden
    Ben benieuwd of ze Vormer een boete gaan geven. Deze foto bewijst duidelijk het overtreden van de Corona regels.
  • Cedric Gobert

    3 jaar geleden
    Amai, Vanaken kreeg rood terwijl hij onmiddellijk door zijn knie ging om de impact te verminderen en de bal in de ploeg was.. De Ridder die vol door gaat om foute controle goed te maken en dan nog eens doodleuk met gestrekt been op de enkel blijft staan komt er dan vanaf met geel, zoiets versta je toch echt niet meer? En dan maar speeldagen extra uitdelen om je frustratie tegenover de scheids te uiten, je zou voor minder. Misschien de scheids eens rood geven en 4 weken aan de kant laten..
  • Roselyne Dokter De Smedt

    3 jaar geleden
    Hoeveel boetes worden er dit weekend uitgedeeld voor overschrijden Corona afspraken? Het was schering en inslag dit weekend. Ook Vormer deed gretig mee bij Dost.