Philippe Clement volgt zichzelf op als Trainer van het Jaar: “Lat lag hoger, dus ik had deze trofee minder verwacht”

Gouden SchoenPhilippe Clement (46) mag zich voor het tweede jaar op rij Trainer van het Jaar noemen. De coach van landskampioen Club Brugge zette Hernan Losada en Ivan Leko op ruime achterstand. Clements verloofde Isabelle ging hem in het oefencomplex van blauw-zwart verrassen met de trofee. 

16 reacties

  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    Het is toch wel raar dat club zogezegd al het beste heeft in België maar dat er geen enkele buitenlandse club ze komt weghalen! Als rsca een goudenschoen had dan werd die het jaar erop weggehaald door een grote buitenlandse club! Hetzelfde met de trainers! Ofwel zien die buitenlandse clubs hetzelfde als ik. Dat ze allemaal heel overroepen zijn en dat de lievelingen van de media winnen en niet de beste! Diatta is 10x beter dan vanaken en vormer samen! Die wint niks. Rsca supporter
  • frans debont.

    3 jaar geleden
    Prachtig toch, al die jaloerse opmerkingen op FC BRUGGE. En onze Bas moet nog in vorm komen, dat beloofd.
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Meer dan verdiend, deed het vanaf het begin, Beveren, buitengewoon goed.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Hij heeft verloren van Leko, Belhocine, Brys en van Vanhaezebrouck. Tegen trainers die tactisch beter zijn, heeft hij geen antwoord klaar. Dan kan je nooit de beste zijn.
  • Wouter Santy

    3 jaar geleden
    Hij beschikt dan ook over de beste ploeg . Geef hem een staartploeg met weinig middelen dan wordt hij geen trainer van het jaar. Een trainer van een ploeg met beperkte middelen die bij de eerste acht speelt schat ik hoger in.