Het is nog niet duidelijk of het team ook naar Wuhan reist, waar het virus ruim een jaar geleden voor het eerst werd ontdekt.
Volledig scherm
Het is nog niet duidelijk of het team ook naar Wuhan reist, waar het virus ruim een jaar geleden voor het eerst werd ontdekt. © AFP

WHO-team komt donderdag aan in China voor onderzoek naar oorsprong coronavirus

Een expertenteam dat onderzoek voert naar de oorsprong van het coronavirus in opdracht van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), komt donderdag aan in China. Dat meldt de Chinese gezondheidscommissie maandag. Het team zal samenwerken met Chinese wetenschappers.

13 reacties

  • Ives Ameel

    3 jaar geleden
    Als ze die inspectie toelaten dan hebben ze zeker alles goed weggestoken en weet de WHO al vooral dat daar alles prima in orde zal zijn op papier, geen mens die dat geloofd natuurlijk of het ware de politici van de EU die kun je alles wijsmaken als je er maar genoeg vetpotten tegen gooit.
  • irene van impe

    3 jaar geleden
    Tiens is het nu toegelaten? Ik heb enkele tijd een documentaire gezien dat "WHO" volledig gerund wordt door China, maar de Europeanen "mogen" betalen.Dus zal er niet veel van voortkomen.
  • etienne vijverman

    3 jaar geleden
    een uit stapje op de kosten van de gemeenschap en om alles te bedekken met de mantel der liefde
  • Freddy Sonnemans

    3 jaar geleden
    De relatie tussen het WHO(in het bijzonder Tedros) en China is reeds lang bekend. De WHO snoert al een jaar de mond van kritische wetenschappers(hierin geholpen door een aantal overheden). Je kan nu al voorspellen welke schokkende ontdekkingen ze gaan doen.
  • Frans Peeters

    3 jaar geleden
    Dat dit voorgelogen is beseft toch iedereen of is het GB virus nu Boris zijn schuld