Richard Barnett (60) uit Arkansas drong binnen in het kantoor van Nancy Pelosi.
Volledig scherm
Richard Barnett (60) uit Arkansas drong binnen in het kantoor van Nancy Pelosi. © AP

'Mugshots' van Capitoolbestormers vrijgegeven

Een kleine week na woensdag 6 januari 2021, het etmaal dat de geschiedenisboeken ingaat als de dag waarop honderden Trumpfans het Capitool bestormden, zijn al tientallen personen aangehouden. 

6 reacties

  • John Ulmer

    3 jaar geleden
    en zo verdwijnt de aandacht netjes van waar het over ging, nl de onwil om mogelijke verkiezingsfraude te onderzoeken.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Het is als bij voetbalfans. Je hebt fans en hooligans De 'intruders' waren hooigans. Daarom geen fan, wel amokmakers. Trump is niet verantwoordleijk voor die mensen.
  • Linda Deyaert

    3 jaar geleden
    Nu kunnen ze gaan bezinnen in de gevangenis en zich afvragen of hun acties wel een dergelijk gevolg waard waren. Trump zal het niet deren.
  • Gino De Neef

    3 jaar geleden
    Trumphaters ten spijt, maar Trump riep op tot vreedzaam protest aan het Capitool! En niet tot geweld. De politie liet de betogers zelf binnen. Daar zijn beelden van. Er werd weinig if niets gestolen. Dat spreekgestoelte is nog steeds daar. 5 doden waarvan 4 ongewapende betogers!
  • Diana De Wit

    3 jaar geleden
    En gaat Trump ze allemaal vrijspreken? Of neen, hij geeft HEN de schuld terwijl hij de opstoker is! God weet wat hij nog allemaal in petto heeft en wat de snode plannen zijn voor 20/01! Hijzelf zal niet aanwezig zijn, zó laf is hij! Pak hem op vóór het te laat is! Had NOOIT president mogen zijn, heeft enkel haat en racisme opgestookt en chaos veroorzaakt, ttz geen oorlog met een ander land maar oorlog in eigen land!