Ed Sheeran.
Volledig scherm
PREMIUM
Ed Sheeran. © EPA

Zo verdiende Ed Sheeran vorig jaar miljoenen euro’s door amper iets te doen

CelebritiesEd Sheeran (29) had in 2020 geen pandemie nodig om van de radar te verdwijnen. Het Britse hitfenomeen had voordien al besloten om zich een tijdje terug te trekken en weer een normaal leven te leiden. Nu ja, ‘normaal’... De jonge papa verdiende het afgelopen jaar wel 78 miljoen euro. En dat door amper iets te doen.

2 reacties

  • Jo Nijs

    3 jaar geleden
    Tsja, die leeft van royalties. En terecht. Het is hem gegund. Supertalent.
  • Frank Van den Bulck

    3 jaar geleden
    Dat noemt men dan "slapend" rijk worden. Net als onze politiekers hier !
  1. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.
  2. Ed Sheeran wil geen pottenkijkers op domein ‘Sheeranville’ en klaagt buurman aan
    Celebrities

    Ed Sheeran wil geen pottenkij­kers op domein ‘Sheeran­vil­le’ en klaagt buurman aan

    Een ‘Castle on the hill’ is het niet, maar het landgoed van Ed Sheeran (29) moet zeker niet onderdoen voor het kasteel uit zijn hit. De Britse zanger begon in 2012 aan de uitbouw van zijn ‘Sheeranville’ in het Oost-Engelse dorpje Framlingham en het domein telt intussen al vijf huizen, een zwembad, boomhut en eigen pub. Toch houdt de zanger duidelijk niet van pottenkijkers: Sheeran heeft zijn buurman aangeklaagd omdat die te dicht in zijn buurt zou komen.