Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Vader verplicht kinderen seks te hebben met hun (stief)moeder: “Onbegrijpelijk niveau van wreedheid”

La LouvièreDe correctionele rechtbank van Bergen heeft een incestueuze vader veroordeeld tot twintig jaar effectieve gevangenisstraf. Hij en vier vrouwen stonden terecht in een zedenzaak die zich gedurende een tiental jaren afspeelde in La Louvière. De dader verplichtte kinderen onder meer seks te hebben met hun (stief)moeder. 

9 reacties

  • rosy Hermans

    3 jaar geleden
    de effective straf voor de man + opvolging is terecht. Maar die vrouwen moeten eveneens bestraft worden, met meerdere vrouwen en kinderen moest men deze man toch kunnen aanpakken of niet soms ?
  • jozef heylen

    3 jaar geleden
    de rechtelijke uitspraak is hier in dit land zoals een lotto men heeft tegenslag en men wordt gestraft, men heeft geluk en men komt er vanaf zonder straf!!!!!!
  • Miguel Declercq

    3 jaar geleden
    Dus de man die de kinderen dwingt om seks te hebben met de (stief)moeder krijgt een effectieve celstraf (én terecht), maar de vrouwen die seks hadden met de kinderen krijgen uitstel? Typisch. Over deze ongelijke behandeling hoor je feministen nooit klagen. Hoe zou dat komen?
  • Pat Van Oost

    3 jaar geleden
    Moet jou bijtreden Ludo Wouters, justitie is een circus geworden... de uitspraken zijn niet meer in verhouding en dan spreken we nog niet over degene die zelfs niet moeten voor de rechter verschijnen. Zelfs hier in dit geval kon men 10 jaar eerder ingrijpen en veel ellende besparen.
  • George Verbeek

    3 jaar geleden
    20 jaar effectief krijgt deze man, en daarna nog eens 15 jaar onder toezicht. Dat is een gepaste straf. Een zware straf voor zware feiten. Men moet dus niet komen zeuren dat men altijd iedereen vrijspreekt in Belgie, dat rechters geen straffen uitspreken.