Axel Witsel postte een foto vanuit het ziekenhuis.
Volledig scherm
Axel Witsel postte een foto vanuit het ziekenhuis. © Instagram

Jarige Axel Witsel met succes geopereerd: “Pees nog in goede staat”

Rode DuivelsMet een duimpje omhoog toonde Axel Witsel, vandaag 32, dat zijn operatie aan de achillespees gisteren succesvol verliep. Vader Thierry had ook info dat de pees niet volledig afgescheurd was en nog in goede staat verkeert, wat de genezingstermijn kan helpen. Al blijven de kansen om het EK te halen miniem.

19 reacties

  • jan boden

    3 jaar geleden
    Voor miljonairs gelden de coronaregels blijkbaar niet. Moet Annelies Verlinden nu niet optreden in gezamenlijke slagorde met Van Quickenborne ?
  • Wouter Van de Walle

    3 jaar geleden
    Wat een gezaag hier, achillespezen die afscheuren worden altijd zo snel mogelijk geopereerd. En al zeker voor iemand van wie het zijn broodwinning is
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Zoals Arthur zegt, dat moet direct geopereerd worden en in coronatijd gebeurd dat ook zelfs al zijn ze geen voetballer. Als de wachttijd voor een gescheurde pees en zeker een afgescheurde pees te lang is, verkort de pees en is een operatie onmogelijk. Ik heb einde de jaren 60 een topturner zo zijn carrière zien eindigen.
  • Francois Jonckheere

    3 jaar geleden
    @Debbie De Bruyn : volledig met u eens. Wat het zelfs nog erger maakt. Hij komt uit het buitenland, is er een coronatest afgenomen ? Ik heb op deze media het schrijnende verhaal gelezen van een kankerpatient wiens operatie reeds 2x diende uitgesteld omwille van corona. Ik heb mijn buik vol van de previlegies van voetballers.
  • william De Ruyck

    3 jaar geleden
    Veel sterkte, hopend je zo vlug mogelijk terug op het veld te zien !