Zal De Ketelaere een grotere carrière maken dan Marc Degryse? “Charles moet niet met zich laten sollen”

Gouden SchoenJan Mulder (in de rol van presentator), chef voetbal Stephan Keygnaert en huisanalist Marc Degryse namen in een speciale Gouden Schoen-aflevering van ‘Top of the League’ 10 stellingen onder de loep. Stelling 6: zal Charles De Ketelaere, een van de kandidaten voor de prijs van ‘Belofte van het Jaar’, een grotere carrière maken dan Marc Degryse?

5 reacties

  • Michael Theunissen

    3 jaar geleden
    Daar is toch niet veel voor nodig. Vertel eens welke potten De Gryse gebroken heeft in buitenland. Voor De Ketelaere zie ik een carrière a la De Bruyne. We zijn uitverteld zeker.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Een goede voetballer als De Ketelaere moet op meerdere posities uit de voeten kunnen, zeker op zijn leeftijd. De basisvaardigheden zijn snelheid, uithouding en techniek. Als je die in voldoende mate bezit is de positie ondergeschikt, je moet het vooral zelf willen.
  • Hendrik Peetersen

    3 jaar geleden
    De Ketelaere zal het wel verder schoppen dan bankzitter bij Sheffield of PSV.
  • Alex Zoete

    3 jaar geleden
    Mark was een leuke voetballer maar helemaal geen wereld klasse.
  • Andre Ooms

    3 jaar geleden
    Niet overdrijven met de carrière van Degryse. Nationaal 1 van de beste, in het buitenland nauwelijks van de bank geraakt. De Ketelaere kan voetballen, goede mentaliteit, klasbak. Nu nog het geluk om in elke ploeg met de juiste trainer te werken. Dat geluk heeft elke speler nodig.