Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Voor de vierde dag op rij stijgt aantal besmettingen, maar opnames en overlijdens dalen nog steeds

Zoals voorspeld is het gemiddeld aantal coronabesmettingen fors gestegen. De trend van het aantal opnames en overlijdens is wel nog steeds dalend. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

20 reacties

  • Eric Raes

    3 jaar geleden
    Daar moet je toch niet van verschieten dat de cijfers stijgen, hadden ze in de regering het lef gehad om de grenzen en de luchthavens te sluiten was dit nooit zover gekomen,ik heb echt medelijden met het personeel van de ziekenhuizen en zorgcentrum, die mensen hebben bijna een jaar geen rust gehad, terwijl hier de mensen maar op vakantie gaan en virussen meebrengen, ik hoop van harte dat die mensen van de ziekenhuizen en zorgcentrum eens allemaal staken, benieuwd hoe ze dan zullen reageren
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Wie gelooft deze cijfers nog ?
  • An Peeters

    3 jaar geleden
    De reizigers zouden dit volledig op eigen kost moeten doen : testen , in afzondering en ev andere medische kosten. Ze zijn voor hun plezier op reis gegaan, dus daar moet de brave burger niet voor mee betalen.
  • Polutnik Ronald

    3 jaar geleden
    En dat alles komt door de reizigers die nog steeds mogen afreizen en terug komen zonder quarantaines , door de laksheid van de regering . De reizigers voor het krokus verlof staan al klaar om weer te vertrekken , en ze hebben ook al geboekt voor de Paasvakantie de reizigers . Dus steeds meer besmettingen en doden door de laksheid van de regering .
  • Mark Vandebroecke

    3 jaar geleden
    Nu het aantal besmettingen omhooggaat, is er een logische verklaring ervoor, zeggen de virologen. Dit kan zijn, maar ik vind iedere stijging dramatisch : iedere besmetting is er één te veel. Ik hoop dat de cijfers snel weer gaan dalen, anders ... welkom 3de golf !