Op de plaats van de verzakking is momenteel één rijstrook afgesloten.
Volledig scherm
Op de plaats van de verzakking is momenteel één rijstrook afgesloten. © Kristof Pieters

Zware file op E17 richting Kennedytunnel door put in wegdek: wachttijd van ruim 1,5 uur

Er is zware verkeershinder op de E17 richting de Kennedytunnel door schade aan de weg bij Antwerpen-West. De wachttijden lopen sinds vanochtend 8 uur al op tot meer dan 1,5 uur. Door het zware regenweer verlopen de herstellingswerken moeizaam. In de staart van de file deed zich nadien ook nog een dodelijk verkeersongeval voor tussen twee vrachtwagens ter hoogte van Haasdonk.

29 reacties

  • Luc Dewit

    3 jaar geleden
    Van thuis werken is hier niks te merken egoïsten
  • Roger Rymen

    3 jaar geleden
    "combinatie van regen en vorst op een oud stuk asfalt kan voor dergelijke beschadigingen zorgen" zegt een verantwoordelijke. Echter heb ik dat in Nederland nog nooit gezien, maar, wat we zelf doen doen we beter zei ooit ene pipo.
  • Paul Boeie

    3 jaar geleden
    Misschien best een commissie , een denktank en een taskforce oprichten dan kan het dit jaar misschien nog opgelost worden .
  • Erwin De Meyer

    3 jaar geleden
    Elke dag vangen ze hier miljoenen euro's van vrachtwagens , trajectcontrole. Wat doen die toch met al dat geld ? We moeten al zeker niet denken dat dat geld dient voor wegenwerken.
  • Frank De Rycke

    3 jaar geleden
    Beetje meer controle op de uitgevoerde werken zou nuttig zijn ...wij gaan al jaren op reis naar koudere streken maar nog nooit zo'n schade aan het wegdek gezien zoals hier , word tijd dat ze toch eens op de les gaan bij die vaklui !!