Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

België krijgt in de lente al 4,4 miljoen dosissen van Pfizer-vaccin

België zal minstens 7,5 miljoen extra dosissen van het Pfizer-vaccin krijgen. Meer dan de helft daarvan zal al verdeeld worden in de periode april-juni. Door de levering kan de vaccinatie wellicht nog versneld worden.

19 reacties

  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    Durven ze dan ook mensen nog testen met een vaccinatie als ze ziek zijn? Iedere test gegarandeerd positief? Je merkt veel dalingen van besmettingen zal het niet geven de eerste anderhalf jaar en dan zijn we september 2022. Veel mensen denken dat ze er vanaf zijn. Vergeet niet: geen van de experten vond zich geroepen iets deftigs te zeggen over het syndroom van COVID19 want het is geen ziektebeeld. Het is op RNA basis geeneens waarneembaar tenzij je chemisch knoeit zoals met de huidige testen.
  • Kristof Degros

    3 jaar geleden
    Maar er zijn nu niet genoeg spuiten, politiek weer op zijn best. Je wist toch al bijna een jaar dat je minstens 12miljoen spuiten ging nodig hebben. En op het moment dat ze spraken van 2 dossissen nogmaals 12 miljoen bestellen ... Dat heet vooruit denken. En het is niet dat een spuitje na 5 jaar slecht is he .. en je kon ze altijd uitdelen aan dokters, hospitalen etc als er dan toch een te grote overstock is ...
  • Luc Van Bogaert

    3 jaar geleden
    Beter vaccins te veel dan te weinig ! Goe bezig.
  • nico vets

    3 jaar geleden
    Ze mogen hun vergif bij zichzelf inspuiten,er gaan er weer enkele goed rijk worden door deze vaccinaties.Terwijl de gevaccineerden achterblijven met gezondheidsproblemen.
  • Peter Vijverman

    3 jaar geleden
    Men spreekt steeds over risicopatiënten en volgorde van vaccineren. Enkel, de lijst met wat als risicopatiënt wordt beschouwd ontbreekt. Top!