(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Photo News

Experts hebben vragen bij vaccinatiestrategie overheid: “Logistieke operatie wordt te complex”

De Belgische overheid voorziet in haar vaccinatiestrategie een centrum per 50.000 inwoners, maar zo’n fijnmazig netwerk brengt risico’s met zich mee. Dat besluit de Denktank Corona Vaccine Distribution, die eerder berekende dat een centrum per 150.000 tot 250.000 inwoners ideaal is. “De logistieke operatie wordt te complex.”

84 reacties

  • gustaaf van bever

    3 jaar geleden
    Jules Steenwinckel..Zo denk k er als 79 jarige ook over. Alleenstaande mensen met beperkingen zijn enkel goed op verkiezingsdagen. De rest van de maanden is het een vergeten groep.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Beter wachten op het vaccin van Janssen, gewoon in de koelkast en 1 prik volstaat. Kan gewoon bij de huisarts zoals het griepvaccin.
  • Karel Degrote

    3 jaar geleden
    Mij zal je daar niet zien, zo pogen het gebruiken voor iemand anders.
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Nu zouden er veel willen dat de vaccinatie naast de deur zou plaats vinden maar gaan winkelen naar de grootsteden vinden ze normaal of tijdens de corona crisis duizenden km ver op reis gaan ook straks gaan ze nog een km vergoeding vragen of een zelfstandige 100 euro verplaatsing kosten zoals ze aan klanten aanrekenen om er dan verschillende de zelfde dag in een stad te doen
  • Marc Vinck

    3 jaar geleden
    Klopt volledig. Zit zelf in de logistiek en de kans op fouten is groot en vooral zullen er vaccins in de vuilbak eindigen.