Gemeentearbeider Rudi Boucquez (56), hier met zijn driewielige brommobiel tegen zwerfvuil, overleed dinsdagmiddag in Mannekensvere. De man reed het kanaal in. Reanimatiepogingen mochten niet baten.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeentearbeider Rudi Boucquez (56), hier met zijn driewielige brommobiel tegen zwerfvuil, overleed dinsdagmiddag in Mannekensvere. De man reed het kanaal in. Reanimatiepogingen mochten niet baten. © Gemeente Middelkerke

Gemeentearbeider Rudi (56) overleden nadat hij in kanaal rijdt, agenten raken bij reddingspoging onderkoeld: “Verslagenheid is enorm”

MannekensvereIn Mannekensvere bij Middelkerke is dinsdag de 56-jarige gemeentearbeider Rudi Boucquez overleden. De man belandde met zijn Piaggio, een driewielige brommobiel om zwerfvuil op te halen, in de vaart in de Monnikenstraat. “Rudi stond altijd paraat en was erg gewaardeerd en geliefd bij de collega’s. De verslagenheid is enorm.” Twee politiemannen die Rudi nog probeerden te redden, werden naar het ziekenhuis overgebracht met onderkoelingsverschijnselen.