De oproep op sociale media om te gaan protesteren aan het hoofdkwartier van Twitter in San Francisco kende blijkbaar weinig bijval.
Volledig scherm
De oproep op sociale media om te gaan protesteren aan het hoofdkwartier van Twitter in San Francisco kende blijkbaar weinig bijval. © AFP

Amper volk op protestactie voor Trump aan hoofdkantoor Twitter in San Francisco

De opkomst om te protesteren ten voordele van Donald Trump aan de hoofdkantoren van Twitter in San Francisco was erg laag. The Verge spreekt van amper één Trumpaanhanger, ABC 7 van twee. In elk geval waren er blijkbaar meer agenten aanwezig dan demonstranten. Er werden ook twee tegenprotesteerders geteld.

7 reacties

  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Misschien omdat Californië de meest democratische staat van de VS is? Het had wat anders geweest moest het in Mississippi of Louisiana geweest zijn.
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Zou het bij die heethoofden dan eindelijk doorgedrongen zijn dat ze niet boven de wet staan? Ik hoorde dat al enkele van deze geïdentificeerde terroristen de toegang tot het vliegtuig is ontzegd. President Trump zelf heeft trouwens onder luid gejuich van zijn aanhang de straffen voor relschoppers enorm verstrengd. Blijkbaar dachten de Trumpies dat die strenge wetten alleen voor zwarten en linksen zouden gelden. Maar nu kiezen ze dus eieren voor hun geld. Tragikomisch.
  • Steven De Baerdemaeker

    3 jaar geleden
    Zegt genoeg.
  • Nicca Vermeirsch

    3 jaar geleden
    Trump heeft volledig afgedaan. Na volgende week praat niemand nog over Trump. Hij zal enkel nog sporadisch opduiken in de wikipedia's als slechtste president van de VS tot op heden !
  • Peter Thys

    3 jaar geleden
    misschien kwaém de vraag van hem om te gaan protesteren en kwam er ofwel 1 of niemand opdagen