Partijvoorzitters Egbert Lachaert (Open Vld) en Bart De Wever (N-VA) in augustus toen de regering De Croo I nog niet in de steigers stond.
Volledig scherm
Partijvoorzitters Egbert Lachaert (Open Vld) en Bart De Wever (N-VA) in augustus toen de regering De Croo I nog niet in de steigers stond. © PhotoNews/EPA

Lachaert haalt zwaar uit naar De Wever: “Net een kleuter die niet mag meespelen met andere kinderen op de speelplaats, hij liegt”

Egbert Lachaert heeft als studiogast op Terzake zwaar uitgehaald naar N-VA-voorzitter Bart De Wever. De Open Vld-leider verwijt de Antwerpse burgemeester ‘kleuterachtig gedrag van iemand die niet mag meespelen met de andere kinderen op de speelplaats’. Wat de regeringsvorming betreft, beticht Lachaert De Wever van leugens. 

203 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    3 jaar geleden
    De enige vrijheid die OVLD kent is, de kiezer negeren , beliegen, sjoemelaars beschermen , en falende ministers die vele doden op hun palmares beschermen. De kiezer zijn keuze respecteren , dat zal OVLD nooit doen.
  • Leo Mariën

    3 jaar geleden
    @ Mhr. Lachaert, wat gezegd over Mevr. Lydia Peeters? Zij had toch een ijzersterk dossier over de terugdraaiende tellers betreffende zonnepanelen? Wel, iemand met haar niveau en opleiding zou beter moeten weten!! Maar ja, zo net voor de verkiezingen? En Mhr. De Croo zou absoluut geen eerste minister worden? Nu anderen gaan betichten van leugens is niet meer dan de aandacht proberen te verleggen. De liberalen zijn nooit zo laag gevlogen als nu.
  • Jan Roesems

    3 jaar geleden
    De eigen blauwe achterban zal ervoor zorgen dat 10 % niet meer haalbaar zal zijn. Met of zonder naamsverandering.
  • Jan Roesems

    3 jaar geleden
    Gans Vlaanderen weet wel degelijk wie er hier echt liegt mijnheer Lachaert.
  • jeroen de rijck

    3 jaar geleden
    OVLD is zelf heel goed bezig met hun partij met de grond gelijk te maken en hebben anderen daarvoor niet nodig met al hun loze beloften .