Melikan Kucam (N-VA, midden) en advocaten Walter Daemen en Mounir Souidi na het verdict.
Volledig scherm
PREMIUM
Melikan Kucam (N-VA, midden) en advocaten Walter Daemen en Mounir Souidi na het verdict. © BELGA

Carl Devos over mensensmokkelaar Kucam: “Dit gebeurde op het kabinet van Francken. Hij is politiek verantwoordelijk”

"Dit zal blijven kleven aan Theo Francken en de N-VA", zegt politicoloog Carl Devos na de veroordeling van Melikan Kucam. "Dit is op zijn kabinet gebeurd, Francken is politiek verantwoordelijk."

50 reacties

  • Jos Van De Plas

    3 jaar geleden
    Politieke afrekening door het rood groene bastion, verleden week toegelaten betoging door een Socialistische Burgemeester met ernstige rellen in Brussel waarbij nog eens covid 19 besmettingen zijn bijgekomen. Geen enkele reactie uit de wetstraat, dat zijn ook socialisten.
  • Norman Hardy

    3 jaar geleden
    Er zijn er hier die een parlementaire onderzoekscommissie vragen om na te gaan hoeveel Theo Francken heeft achterover gedrukt. Ik kan jullie geruststellen dat ge niet veel eerlijker politici dan TF gaat vinden. Indien zou blijken dat TF toch zou gesjoemeld heeft, offreer ik elk van jullie 1000 € met excuses.
  • Pat Debal

    3 jaar geleden
    Francken moet uit de regering en ook als burgemeester moet hij ontslag nemen was ervan heel goed op de hoogte
  • guido verlinden

    3 jaar geleden
    Het rijk en de roem van NV-A is over. Het geld is verdeeld en de zakken zijn gevuld.
  • Jan peeters

    3 jaar geleden
    Het wordt nu toch wel erg duidelijk waarom NVA de regering heeft laten vallen, om een sjoemelende Francken uit de wind te zetten. Kucam en Francken waren erg goed bevriend, dan geloof je toch niet dat Francken niet op de hoogte was? NVA is bezig aan de complete afgang, niks is nog te geloven van die partij. Dat heeft ons land miljarden gekost, daar hoor je BDW niet over, altijd over anderen.