.
Volledig scherm
. © Photo News/Reuters/Belga

Driestrijd om ‘Beste Belg in het Buitenland’: hattrick voor Courtois of De Bruyne? Of primeur voor Lukaku?

Gouden SchoenGenieten nu het nog kan. Drie spelers op de piek van hun loopbaan die op hun specifieke positie bij de besten ter wereld horen dingen naar de beste Belg in het buitenland. De derde keer Kevin De Bruyne of een derde keer Thibaut Courtois na drie keer Eden Hazard op rij? Of toch de eerste voor Romelu Lukaku?

3 reacties

  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Kevin de Bruyne zonder twijfel ! Fantastisch speler een van de beste middenvelders van de wereld en ook een van de beste Belgen ooit uit ons Belgisch voetbal !
  • Marijke Willem

    3 jaar geleden
    Sorry hoor, maar jullie vergeten nog een heel belangrijke persoon.. Onze Driesje,ik denk dat hij die troffe meer verdient dan de personen die jullie aangeven.
  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Op basis van zijn scoorvermogen, zijn samenspel, scoren en laten scoren, behoort Romelu zeker in de top vijf, eerder drie dan vijf met zijn leeftijd. Draagt veelal alleen de successen bij Inter, door zijn karakter de wil om te scoren en alsmaar verbeteren. Romelu is gekend over de hele wereld. Romelu verdiende beste Belg. Zowel bij Inter als bij De Rode duivels.