Peter Van De Velde
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Van De Velde © Dieter B.

Vreemde post op Instagram: heeft Peter Van de Velde te veel verklapt over het verloop van ‘Thuis’?

TVHeeft Peter Van de Velde (53) het weer gedaan? Met een post op Instagram een verhaallijn van ‘Thuis’ verklapt, bedoelen we. Sommige kijkers menen van wel. De acteur die slechterik Jacques speelt, insinueert volgens hen dat er door hem bloed zal vloeien in een jubileumaflevering van de VRT-soap. Heeft zijn personage na een moord en verkrachting binnenkort nog een dode op zijn geweten?

3 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    3 jaar geleden
    Een moord, ruzie en gejank, scheidingen, verdwijningen, zware ongelukken, het is dagelijkse kost. Je wordt daar zo vrolijk van en weet op voorhand wat er gaat gebeuren.
  • eric de bruyne

    3 jaar geleden
    Iedereen die 'Thuis' volgt weet toch reeds lang dat Jacques ook de echtgenoot van Reinhilde heeft vermoord tijdens z'n verblijf in Spanje. Hij was in Spanje in opdracht van haar om huizen te verkopen en net tijdens z'n verblijf verongelukt de echtgenoot van Reinhilde, die in Spanje woonde... ligt er toch vingerdik op hé.
  • Moniek Smets

    3 jaar geleden
    Van mij mogen ze stoppen met thuis zit niets meer in. Ze proberen zogezegd nieuwe acteurs en die brengen niets bij voor verbetering in tegendeel .