HLN LIVE
Volledig scherm
© HLN LIVE

J&J denkt coronavaccin in maart beschikbaar te hebben - Voorraden mondmaskers aangevuld

Uit een in het Staatsblad gepubliceerd ministerieel besluit blijkt dat alle geldende coronamaatregelen verlengd worden tot 1 maart. Ons land bereidt zich ondertussen voor op een massale vaccinatiecampagne. Meerdere locaties waar inentingen kunnen plaatsvinden, zijn al bekend. Herlees hier alle ontwikkelingen van woensdag 13 januari over het coronavirus.

56 reacties

  • Jan Janssens

    3 jaar geleden
    Iedereen weet wat er op ons afkomt, maar de dames en heren politici sturen ons met de fanfare op kop verder richting afgrond. De vaccinatiecentra zullen snel noodhospitalen worden.
  • Linda MOENS

    3 jaar geleden
    Nu er varianten beginnen te circuleren van het covid-19 virus zullen er zeker géén versoepelingen komen de eerst volgende wéééken. Tussen de woorden en regels in van de specialisten kan je dit afleiden. De schrik zit er weer behoorlijk in. Verstrengen kan niet meer, alle opties zijn opgebruikt zonder dat het virus aan kracht inboet. De laatste strohalm is het vaccin, hopelijk kan het ook de nieuwe varianten aan besmetting te niet doen.
  • jurgen De knijf

    3 jaar geleden
    Ze mochten ze nooit niet opengedaan hebben in juli dan waren we er nu misschien vanaf! Alleen essentiële doorlaten. Om de bevoorrading van de winkels. Als het juist maar dat is, is dat makkelijk te controleren en ook testen.
  • Ronny Van Wijngaerden

    3 jaar geleden
    Dromen mag maar je weet dat dromen bedrog zijn.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Wie de grenzen wil sluiten moet ook de ondernemingen en winkels sluiten want die kunnen dan niet meer bevoorraad worden.