Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Terugval in herstel Remco Evenepoel die momenteel niet op de fiets zit: “Pijn op plaatsen waar breuken zaten”

WielrennenDe voorbereiding van Remco Evenepoel op het nieuwe seizoen loopt niet van een leien dakje. Evenepoel ondervindt nog steeds last van zijn valpartij tijdens de Ronde van Lombardije en heeft de fiets zelfs al even weer aan de kant gezet: “Ik weet nog niet waar mijn seizoen start.”

19 reacties

  • Yves Steenssens

    3 jaar geleden
    Een rustpauze inlassen kan wonderen doen als het lichaam er om vraagt - komt wel goed Remco - Wout kwam nog sterker terug en dat voorspelde ik hem .
  • Karel Van Beeck

    3 jaar geleden
    Te vroeg begonnen makker!
  • leen stevens

    3 jaar geleden
    Is nu in deze weersomstandigheden normaal, bij mij ook overal op breukplekken pijn, vooral bij mistig en vochtig weer, maar hij komt er wel bovenop, veel moed Remco.
  • Stephane Neuville

    3 jaar geleden
    De opvolging van een topsporter is niet dezelfde dan die van jan met de pet. Remco is omgeven, elke dag van artsen. Ik denk dat die het wel beter zullen weten wat hij moet doen. De vergelijkingen hier zijn niet echt hetzelfde. Hij en zijn omgeving is nuchter genoeg om dit te bepalen.
  • André Van der Poorten

    3 jaar geleden
    Mijn dochter heeft met een verschil van drie dagen ongeveer hetzelfde voorgekregen . Toen zij op haar bed nog lag ging Remco al met de krukken . Toen vond ik al dat hij al te vroeg begon !