.
Volledig scherm
PREMIUM
. © rv

Kaat Bollen vertelde maar deel van het verhaal: ze was inderdaad te sexy, maar maakte als psychologe ook online winst met seksspeeltjes

Ze was te sexy en te vrouwelijk, klonk het. Dus gaf Kaat Bollen (34) haar titel van psychologe terug. Maar het waren niet enkel uitdagende foto’s van de roodharige waar de tuchtraad van de Psychologencommissie over struikelde. Ze kreeg haar waarschuwing óók omdat ze haar titel van psychologe gebruikte om online seksspeeltjes te verkopen. En dat mag niet volgens de deontologische code.

36 reacties

  • Lisette Willems

    3 jaar geleden
    ja en? is dat strafbaar? Heeft dat een nadeel in haar werk? Ze had misschien sexuologe gestudeerd, dan heb je meer vrijheid, want dan is erotiek wel aan je job verbonden.
  • Louis Bellings

    3 jaar geleden
    Zou Somers ook klant zijn bij de schaarsgeklede Bollen om seksspeeltjes te kopen of voor een rolletje in een pornofilm?
  • Sven Vanlierde

    3 jaar geleden
    Is compleet normaal waarvoor ze gestraft is. Wat voor nut heeft het als je met een psycholoog gaat praten of met je partner naar een sexuoloog zou gaan als daar aangekomen ge enkel wordt afgeleid door het uiterlijk van de psycholoog, dan komt dat u relatie niet ten goede en heeft therapie dus geen zin. Ge moet neutraal zijn in u gedragingen en voorkomen, zou ze zelf ook moeten weten. En wat ze online verkoopt is haar zaak, maar ze mag er geen reclame voor maken in haar praktijk.
  • Anne Kastelijns

    3 jaar geleden
    Bij je job hoort nu eenmaal enige verantwoordelijkheid en zeker als je een belangrijke positie bekleedt zoals psychologe. Je bent immers een voorbeeld, je mag sexy zijn en speeltjes bezitten maar hou dit dan in intieme kring. Je hoeft er niet mee te koop te lopen en zeker niet als voorbeeld voor anderen.
  • Dominique ROSIER

    3 jaar geleden
    Het is gewoon macht,zoals de kerk vroeger.wie weet wat er zich daar allemaal afspeelt in die praktijken.