Het Amerikaanse Agentschap voor Verkeersveiligheid waarschuwt voor ongevallen.
Volledig scherm
Het Amerikaanse Agentschap voor Verkeersveiligheid waarschuwt voor ongevallen. © AP

Autoriteiten willen dat Tesla 158.000 auto’s terugroept wegens probleem met veiligheid

AutoDe Amerikaanse dienst voor de verkeersveiligheid (NHTSA) heeft autofabrikant Tesla gevraagd om 158.000 auto’s van het Model S en het Model X terug te roepen. In de boordcomputer zitten bij sommige van die modellen defecten die tot onveilige situaties kunnen leiden als de touchscreens niet werken. Daardoor kunnen ongevallen gebeuren.

22 reacties

  • Geert Tamsyn

    3 jaar geleden
    Factcheck in 1 woord, ja, maar ook in 2 woorden, Amazon, Shutterstock, Twitter, Youtube, Faceboook ... allemaal hebben ze hun facts check pagina's, en ik denk dat hun kennis van het Engels vrij goed is. Nikola Brussels alleen al adverteert met dezelfde auto's op minstens 4 sites, goed voor tientallen dubbeltellingen.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Vandaag met digitale tijdperk heb je helemaal niet dat dezelfde wagen op verschillende sites voorkomen,heeft totaal geen zin.Wat de 100% betreft,even Vandale erbij halen,in èèn woord en vervoegd: factcheck(en)factcheckte,heeft gefactcheckt,
  • Geert Tamsyn

    3 jaar geleden
    Blijkbaar nog niet doorgedrongen dat dezelfde wagen meestal op meerdere sites tegelijk wordt aangeboden. Cijfers zijn hoe dan ook peanuts in vgl. met andere merken. De Tijd en de Nederlandse verzekeringssector hebben gelijk: "Iedereen wil een tweedehands Tesla maar het aanbod is quasi nihil" (De Tijd en Voogt&Voogt Verzekeringen). Facts check (2 woorden) is 100 % correct.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Als men wil reageren met een factcheck(verkeerd geschreven)doe het dan goed en kom niet met steeds verkeerde cijfers.Gisteren nog even google geraadpleegd voor diegene die een andere zoekmachine hebben.Op 2de hands 122 Tesla's,Autoscout 163,Gocar 30,Vroom 12,Autogids 140 goed voor 466 stuks occasie 's,dus kon niet dat er geen Tesla occasie zijn en die staan er al even,geen kat wil ze eens 4 jaar.Overigens afgeschreven loonwagen is ook een occasie.
  • Geert Tamsyn

    3 jaar geleden
    Tesla verdubbelt het aantal fabrieken, klopt alle records voor productie, verkoop en aandelenkoers, meest waardevolle autobedrijf ter wereld, Musk rijkste mens op aarde ... allemaal omdat ze hun auto’s aan de straatstenen niet kwijt geraken ...