“Refaelov is een mooie en verdiende Gouden Schoen”, vindt onze huisanalist Marc Degryse.
Volledig scherm
PREMIUM
“Refaelov is een mooie en verdiende Gouden Schoen”, vindt onze huisanalist Marc Degryse. © BELGA

Onze huisanalist Marc Degryse is blij met Refaelov als winnaar: “Een stilist als Gouden Schoen, mooier kan toch niet?”

Gouden SchoenLior Refaelov mag zich met recht en reden de winnaar van de Gouden Schoen 2020 noemen. Refaelov hield naaste belagers Raphael Holzhauser en Paul Onuachu ruim achter zich. De Israëliër is dan ook een verdiende winnaar, vindt onze huisanalist Marc Degryse: “Refaelov was de man om wie het draaide bij Antwerp.”

10 reacties

  • Wilfried Suys

    3 jaar geleden
    Als het van mij zou afhangen kreeg niemand de gouden schoen. Laat ons stoppen met het ophemelen van het Belgisch voetbal. Noem mij voor het ogenblik eens een spits à la Erwin Van den Berg. Ik wacht op antwoord!! Wilfried Suys
  • moons fons

    3 jaar geleden
    Rafa is een goede voetballer ! Maar om de gouden schoen te krijgen verwacht ik niet iets maar veel meer ! Sorry.
  • Lucas Balieu.

    3 jaar geleden
    Mark Vandebroucke, ik heb Eden Hazard nog nooit Nederlands horen spreken, is geboren en getogen in België. Hoezo Spaans!
  • Jan Meerbergen

    3 jaar geleden
    Proficiat aan Rafa. Hij zit nog in duizenden Blauw Zwarte harten. Zeer goede en sportieve speler. Verdiende winnaar, maar gelukkig speelt hij niet meer bij Club, zou anders weer iets geweest zijn met al die bleiters. Weeral een trofee voor Brugge.
  • Edward Latis

    3 jaar geleden
    Goed voor Refaelov maar de uitzending wat was dat nu weer van de VTM,triestig als ze sport moeten uitzenden. Stef Wouters sorry maar je komt nog niet aan de enkels van Karl Van Vannieuwkerke! Snap ook niet dat Marc Degryse zoveel voetbal kennis en aangename mens zich laat verlagen om mee in dat circus te stappen op VTM.