Nicolas Ullens de Schooten
Volledig scherm
Nicolas Ullens de Schooten © Kristof Vadino

Huiszoeking bij ex-inlichtingenofficier Staatsveiligheid die zichzelf klokkenluider noemt

Speurders hebben op dinsdag 12 januari in Waals-Brabant een huiszoeking uitgevoerd bij Nicolas Ullens de Schooten, een voormalige inlichtingenofficier van de Staatsveiligheid. Dat vernamen Knack en Le Soir uit goede bronnen en wordt bevestigd door het parket van Brussel, meldt Knack vandaag.

3 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    3 jaar geleden
    Men kan blijkbaar niet genoeg instaan voor de staat van eigen veiligheid als je meedraait in het "circuit" van staatsveiligheidsdienst(en) ! Klokkenluider MOET namen kunnen noemen van instanties, bankiers, samenzweerders, religieuzen en andere diplomatiek beschermden ! Biertje ? Jachtje ? Paleisje ? Offshore rekeningetje ?
  • DIRK RASSCHAERT

    3 jaar geleden
    Als hij van de Staatsveiligheid was, dan zullen ze toch wel beseffen dat ze enkel dat zullen terugvinden wat hij wil dat ze terugvinden, niet soms ? Kunnen ze het hem ook gewoon vragen en kosten besparen ?
  • Patrick Rasschaert

    3 jaar geleden
    Toch eigenaardig als men spreekt over Libische fondsen dat de geblokkeerde Libische tegoeden waar prins Laurent aanspraak kan op maken via een klacht en vonnis van de Rechtbank in het voordeel van de prins verdwenen waren en geen enkele minister de oorzaak kon meedelen.