AP
Volledig scherm
© AP

Geen Clásico voor matige Hazard zondag tegen FC Barcelona: Real verliest ondanks supersave Courtois tegen Bilbao

Buitenlands voetbalGeen Clásico zondag. Geen duel tussen Eden Hazard en Lionel Messi, al is het afwachten of die laatste fit geraakt. Real Madrid verloor in de halve finale van de Supercopa met 1-2 van Athletic Bilbao. Lucas Vázquez had boter op het hoofd bij beide tegengoals, de aansluitingstreffer van Karim Benzema en een geweldige redding van Thibaut Courtois baatten niet. Een matige Hazard ging na 67 minuten naar de kant, hij wacht nog steeds op die referentiematch waar hij zó hard naar snakt.

11 reacties

  • guido verlinden

    3 jaar geleden
    Hij zal nooit een Clasico spelen.
  • rony stokart

    3 jaar geleden
    De Chef Voetbal is wel heel diskreet geworden: alleen nog initialen...
  • Jelle van Elsacker

    3 jaar geleden
    Ik hou hem al een hele tijd in de gaten en ben fan van Eden, maar bij Real durft hij precies niet voetballen, geen actie maken en dat is hetgeen hij moet doen anders blijft het niet goed komen daar.
  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Het was nogal rap naar de Top voor Hazard, maar er blijven is een paar ander mouwen,, Valt precies nogal rap naar beneden. En Real droomde ook toen ze dachten dat Hazard, Ronaldo zou doen vergeten. Komt het nog goed!!?? Grote twijfels,.
  • Ria Adams

    3 jaar geleden
    Uitgeroepen tot beste Belgische speler van de laatste 25 jaar wie het verzint weet ik niet maar we hebben veel grotere gehad als Hazard.