Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

LIVE. Beke: “Vertraging bij Pfizer net als iedereen op Belga gelezen” - UZ Gent start morgen dan toch niet met vaccinatie van ziekenhuispersoneel

Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen in ons land lijkt te stabiliseren. Intussen wordt er druk gewerkt aan de massale vaccinatiecampagne. Ook elders ter wereld woekert het coronavirus nog altijd. Verschillende landen scherpen de coronamaatregelen verder aan. In China is voor het eerst in acht maanden tijd opnieuw een persoon overleden aan Covid-19. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

30 reacties

  • didier beurkens

    3 jaar geleden
    En het scenario v
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    Beke weet weeral van niets.
  • ronny capon

    3 jaar geleden
    Hoe maskeer je je eigen falen ? Eerder deze week een uitgebreid artikel over Rusland die de productie van het Spoetnik V-vaccin niet zou aankunnen om dan enkele dagen later uw eigen probleem onder ogen te moeten zien. Maar de aandacht, eigen onkunde was dus weer voor even afgeleidt.
  • Regina Blanckaert

    3 jaar geleden
    Ik dacht toch dat vaccinatie op vrijwillige basis was,dan mag WHO geen voorwaarden opleggen om een land binnen te komen,geen enkele voorwaarden voor niets ,dit is discriminatie
  • Pedro De Geest

    3 jaar geleden
    Nu er minder goed nieuws te vertellen valt.(minder vaccins, langere Lockdown) zie je noch De Croo noch Vandenbroucke in de televisiestudio's. De goednieuwsshow is al voorbij noch voor hij begonnen is.