Sfeerbeeld van Tomorrowland.
Volledig scherm
PREMIUM
Sfeerbeeld van Tomorrowland. © TML

Nu overheid pas midden maart duidelijkheid geeft: mogen we nog dromen van een festivalzomer?

MuziekFeesten we deze zomer met een fris pintje in de hand op één van onze festivals? "Ik hoop het, uit de grond van mijn hart", zei Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) donderdag in het Vlaams Parlement. "Uiterlijk midden maart hakken we de knoop door." Maar is het logistiek nog haalbaar om vanaf dan in actie te schieten? Wij staken ons licht op bij de organisatoren.

39 reacties

  • Joke Weyts

    3 jaar geleden
    Als op dit eigenste moment in allerijl in China quarantainecentra aan het bouwen zijn, wat mogen we dan concluderen?
  • Natascha Cattoor

    3 jaar geleden
    De Corona is nog volop bezig,laat eerst indien mogelijk kappers,schoonheidssalon,restaurants en zeker de horeca want dat zijn de grootste verlieslatende mensen!Maar om al over festivals te spreken maar op de gepaste tijd zal dat ook wel weer kunnen.
  • Sonja Vxxx

    3 jaar geleden
    Het lijkt waarschijnlijker dat we beginnen met kleinschalige concerten. Het zou al goed zijn dat lokale artiesten kunnen optreden. En ja, cultuur is belangrijk. Tegen dan zijn ouderen en risicopatiënten gevaccineerd.
  • Dick De Zeure

    3 jaar geleden
    Met al die gevaarlijke varianten van het virus mogen we dat nu zeker wel vergeten. Met een beetje geluk in 2022 maar ook dat is verre van zeker.
  • Ria Adams

    3 jaar geleden
    Daar lig ik niet van wakker dat kun je missen als tandpijn dat iedereen terug in een gezonde wereld mag rondtoeren komt op de eerste plaats.